Пампушки з начинкою


Пампушки з начинкоюКількість порцій: 4
Час приготування: 1 ч. бродіння
Тип страви: Борошняні вироби різні
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
борошно пшеничне - 300 г
дріжджі пресовані - 15 г
яйце - 1 шт.
масло вершкове - 1 ст. ложка
вода - 1 /2 склянки
цукор - 1 ст. ложка
сіль - 1 /2 ч. ложки
м'якоть яловичини - 600 г
м'ясо крабове - 200 г
цибуля ріпчаста - 2 головки
корінь імбиру мелений - 1 щіпка
сіль

Спосіб приготування:
1. Дріжджі розведіть теплою водою, додайте цукор, сіль, перемішайте, додайте яйця і всипте муку. Замісити тісто, додайте в кінці розм'якшене масло. Тісто накрийте чистою тканиною і поставте в тепле місце для бродіння на 3-4 години. 2. Зробіть першу обминку через 1-1,5 години, другу - ще через 2 години. 3. Для начинки м'ясо наріжте шматками і двічі пропустіть через м'ясорубку. Додайте подрібнене крабове м'ясо, рубаний лук, імбир, посоліть, перемішайте. 4. азложіте начинку на коржі, краї тіста защипніть. 5. Варіть пампушки на пару 30-35 хвилин. 6. Окремо до пампушок подавайте томатний соус. ¤

Калорійність: Середня