Маїна


Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 ч.
Тип страви: Пироги і кулеб'яки
Національна кухня: Ізраїльська кухня

Необхідні продукти:
маргарин - 2 пачки
борошно - 1 кг. сметана - 0,5 л
яйця - 4 шт.
сода гашене - 1 ст. ложка
м'якоть вареної курки
лук
вермішель
сіль, перець, спеції
кріп

Спосіб приготування:
З перерахованих продуктів замісити тісто. аскатать. Зверху викласти начинку: м'ясо, пропущене через м'ясорубку з підсмаженою цибулею. Зверху на м'ясо викладаємо відварену і заправлену сіллю, перцем, спеціями та кропом вермішель. Закочуємо в рулет, обмазуємо яєчними жовтками, робимо кілька проколів. Ставимо в духовку на 30 хвилин.

Калорійність: Середня