Кулінар » САЛАТИ » Салати з рибою » Салат з консервованого тунця

Салат з консервованого тунця


Салат з консервованого тунцяКількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Тип страви: Салати з рибою
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
тунець консервований в олії - 250 г
яблука - 2 шт.
корінь селери - 1 шт.
горіхи волоські рубані - 3 ст. ложки
сік лимонний - 1 ст. ложка
майонез - 4 ст. ложки
зелень кропу
листя салату
сіль за смаком

Спосіб приготування:
ибу наріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими скибочками і збризніть лимонним соком. Корінь селери натріть на тертці. Підготовлені продукти розкладіть на листя салату, посипте горіхами, посоліть, заправте майонезом. При подачі оформите зеленню.

Калорійність: Низька