Кулінар » САЛАТИ » Салати з птицею і дичиною » Салат з куркою і ананасом

Салат з куркою і ананасом


Салат з куркою і ананасомКількість порцій: 6
Час приготування: -
Тип страви: Салати з птицею і дичиною
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
м'якоть вареної курки - 300 г
квасоля червона консервована - 150 г
цибуля ріпчаста червоний - 1 головка
ананас - 160 г
майонез - 3 ст. ложки
базилік рубаний - 2 ст. ложки
перець білий мелений
сіль

Спосіб приготування:
1. М'якоть курки і ананас наріжте скибочками. Лук наріжте півкільцями і обдайте окропом для видалення гіркоти. Квасоля відокремте від заливки. 2. Підготовлені інгредієнти з'єднайте, додайте базилік, посоліть і поперчіть. 3. При подачі салат укладете в салатник, полийте майонезом, оформите скибочками ананаса і листочками базиліку.

Калорійність: Низька