Листковий пиріг з яблуками


Листковий пиріг з яблукамиКількість порцій: 12
Час приготування: 1 ч. 10 мин. охолодження
Тип страви: Солодкі пироги
Національна кухня: Європейська кухня

Необхідні продукти:
тісто листкове - 500 г
яблука - 750 г
цукор - 3 ст. ложки
масло вершкове - 2 ст. ложки
кориця мелена - 2 ч. ложки
повидло абрикосове - 100 г

Спосіб приготування:
Яблука, видаливши серцевину, наріжте тонкими часточками. Тісто розкачати в прямокутний пласт розміром в половину дека і викладіть його на змочений водою лист. Яблука укладіть на тісто, посипте цукром і випікайте пиріг близько 35 хвилин при 180 С. Вийміть пиріг з духовки, рівномірно розкладіть на ньому шматочки масла і дайте їм розтанути. Посипте корицею. Змастіть яблука розігрітим повидлом і охолодіть пиріг.

Калорійність: Середня