Кулінар » САЛАТИ » Салати різні » Салат із брюссельської капусти з Шампіньі

Салат із брюссельської капусти з Шампіньі


Салат із брюссельської капусти з ШампіньіКількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Тип страви: Салати різні
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
сіль - за смаком
майонез - 1/2 склянки
масло рослинне - 2 ст. ложки
морква - 3 шт.
капуста брюссельська - 500 г
печериці варені - 250 г

Спосіб приготування:
Брюссельську капусту відварити. Печериці наріжте скибочками, обсмажте на олії. Морква відваріть, наріжте дрібними кубиками. Підготовлені продукти з'єднаєте, посоліть, заправте майонезом і посипте дрібно нарізаною зеленню.

Калорійність: Низька