Кулінар » КОНСЕРВАЦІЯ » Консервування грибів » Гриби білі мариновані

Гриби білі мариновані


Гриби білі маринованіКількість порцій: -
Час приготування: -
Тип страви: консервування грибів
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
гриби білі
маринад

Спосіб приготування:
Гриби розбирають за розмірами. У ніжок зрізають нижню частину з залишками кореня. Дрібні гриби використовують цілком, у великих відокремлюють капелюшки від ніжок і розрізають їх на кілька частин. Ніжки розрізають уздовж і маринують окремо. Підготовлені гриби варять у киплячій підсоленій воді (30 г на 1 кг очищених грибів), капелюшки 8-10 хв, ніжки 15-20 хв. Відкидають на друшляк і промивають гарячою водою. Варені гриби заливають гарячим маринадом і проварюють при слабкому кипінні до тих пір, поки вони не осядуть на дно. Потім гриби перекладають у сухі підігріті банки, заливають маринадом, охолоджують і зав'язують пергаментним папером. Для маринаду: на 1 л води - сіль 50 г, цукор 70-100 г, 5%-й оцет 100 г, перець чорний горошком 6 шт., Парасольки кропу 2-3 шт.

Калорійність: Низька