Кулінар » КОНСЕРВАЦІЯ » Консервування овочів » Баклажани мариновані

Баклажани мариновані


Баклажани маринованіКількість порцій: -
Час приготування: -
Тип страви: консервування овочів
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
баклажани - 1 кг
перець солодкий - 100 г
морква - 200 г
корінь петрушки - 100 г
часник - 1 головка
перець мелений гіркий - 2 г
кріп - 100 г
оцет 5%-й
сіль

Спосіб приготування:
Дрібні недостиглі баклажани без плодоніжок надрізають на 3/4 довжини, відварюють у підсоленій воді 5 хв і укладають під гніт. Через 8-12 год готують овочевий фарш: перець, моркву, петрушку, часник і зелень кропу нарізають, заправляють сіллю, перцем, добре перемішують і начиняють баклажани, укладають у банки, заливають оцтом, витримують 6-7 днів. Після цього їх можна вживати в їжу. Зберігають в прохолодному місці.

Калорійність: Низька