Кулінар » ОСНОВНІ СТРАВИ » Птиця, дичина » Качка, тушкована з цибулею і помідорами

Качка, тушкована з цибулею і помідорами


Качка, тушкована з цибулею і помідорамиКількість порцій: 4
Час приготування: -
Тип страви: Страви з птиці, дичини
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
качка - 1 шт.
цибуля ріпчаста дрібний - 500 г
помідори черрі - 250 г
масло рослинне - 3 ст. ложки
вино біле столове - 1 /2 склянки
борошно пшеничне - 1 ст. ложка
перець чорний мелений
сіль

Спосіб приготування:
Качку розріжте на порційні шматки, посоліть, поперчіть, обсмажте на олії до утворення золотистої скоринки. Додайте трохи гарячої води, вино і тушкуйте майже до готовності. Борошно підсушіть, помішуючи, до запаху розжареного горіха. Помідри, очистивши від шкірки, розріжте навпіл, обсмажте на олії разом з цілими головками цибулі. За 5-10 хвилин до закінчення тушкування качки додайте до неї помідори з цибулею і пасеровані борошно, розведене теплою водою
При подачі качку викладете на блюдо, поряд укладіть цибулю з помідорами, полийте соусом, що утворився при гасінні.

Калорійність: Низька