Кулінар » ОСНОВНІ СТРАВИ » Птиця, дичина » Качка з яблуками в рукаві

Качка з яблуками в рукаві


Кількість порцій: -
Час приготування: -
Тип страви: Страви з птиці, дичини
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
качка - 1 шт. (2-2,5 кг)
яблука великі - 2 шт.
цибуля - 1 шт.
картопля - 2 кг
майонез - 200 г
рослинне масло - 1 ст. ложка
аджика - 1 ч. ложка
сіль
перець червоний
перець чорний

Спосіб приготування:
Качку добре промити. Яблука нарізати тонкими часточками. Цибулину очистити. Приготувати суміш з майонезу, аджики, рослинного масла, солі, перців. Змастити качку (трохи суміші залишити для картоплі). Яблука і лук помістити всередину качки. Картоплю очистити, нарізати пластинками, змішати з залишилася сумішшю. укав для запікання відрізати в необхідній кількості. Один кінець зав'язати. Усередині рукав змастити рослинним маслом. Помістити картопля, потім качку, потім знову картоплю. Зав'язати другий кінець. Відправити в духовку на 1-2 години.

Калорійність: Низька