Кулінар » ОСНОВНІ СТРАВИ » Риба » Рагу з тунця з грибами

Рагу з тунця з грибами


Рагу з тунця з грибамиКількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Тип страви: Страви з риби
Національна кухня: -

Необхідні продукти:
рис басматі - 225 г
вершкове масло - 50 г
оливкова олія - 1 ст. ложка
цибулина червона - 1 шт.
часник - 1 зубчик
гриби - 300 г
борошно - 2 ст. ложки
консервовані помідори нарізані - 400 г
вустершірскій соус - 2-3 краплі
тунець консервований в олії - 400 г
сир пармезан тертий - 4 ст. ложки

Спосіб приготування:
Варіть рис у киплячій підсоленій воді протягом 20 хвилин, злийте воду. Додайте половину норми масла, перемішайте. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до розм'якшення на оливковому та залишився вершковому маслі. Додайте рубані часник і гриби, обсмажуйте ще 3 хвилини. Всипте муку, смажте 1 хвилину, потім покладіть помідори і доведіть соус до кипіння. Додайте петрушку, вустершірскій соус, тунець і тушкуйте на повільному вогні 3 хвилини. Приправте за смаком сіллю і меленим перцем. ис перемішайте, розкладіть його на 4 тарілки, зверху покладіть суміш з тунця і грибів. Посипте кожну порцію пармезаном і рубаним базиліком, подавайте з зеленим салатом і часниковим хлібом.

Калорійність: Низька